KARABÜK / MERKEZ - ŞEHİT ÖZCAN ÖREN İLKOKULU

Mrt

Okulumuz 2-C öğrencilerinin hazırladığı 'Yıl Dede' isimli tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. 4 yılda bir gelen 29 Şubat 2024 tarihinin önemini anlatan tiyatroyu öğrenci velileri ilgiyle izledi.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU VE CAN SUYUNU VERDİ. ARTIK HER SINIFIN BİR AĞACI, BİR CANI VAR. BU GÜZEL ETKİNLİĞİN YAPILMASININ SAĞLAYAN KARABÜK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuz öğrencileri şehrimize yeni açılan Trafik Eğitim Merkezinde, görevli trafik polisleriyle birlikte trafik eğitimi aldılar. Hem teorik hem uygulamalı eğitimlerle trafikle ilgili bilgileri öğrendiler.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında Karabük Orman İşletmesi Müdürü, personeli ve 112 yetkilisi okulumuz anasınıflarını ve ilkokulu ziyarete geldiler. Ziyaret esnasında öğrencilerimiz orman yangınları konusunda yapılan canlandırma etkinliği ile bilgilendirildi. Karabük Orman İşletmesi Müdürü, personeli ve 112 yetkilisine göstermiş oldukları sıcak ilgiden ve nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

3-A sınıfı öğretmeni, öğrencileri ve velileri ile 21-26 mart orman haftası sebebiyle Karabük Orman İşletme Müdürülüğünü ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında kurum müdürlüğü tarafından öğrencilerimiz ormanlar hakkında bilgilendirildi. Ardından orman konulu çizgi film izlendi ve işletmenin bölümleri gezildi. Karabük Orman İşletme Müdürülüğü ve personeline öğrencilerimize gösterdiği sıcak ilgi ve verdikleri hediyelerden dolayı teşekkür ederiz.