KARABÜK / MERKEZ - ŞEHİT ÖZCAN ÖREN İLKOKULU

Nis

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞININ 104. YILI VE ATAMIZIN ÇOCUKLARA ARMAĞANI OLAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI  OKULUMUZDA DÜZENLENEN PROGRAM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

'Eğitim Kenti Karabük Projesi' kapsamında 'Okuyorum Öğreniyorum' etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.  Etkinlik kapsamında sınıflarımız eşgüdümlü olarak okuma çalışmaları yaparak okuma hızlarını artırıyorlar ve bilgi dağarcıklarına yeni bilgiler ekliyorlar.

Nis

'Eğitim Kenti Karabük Projesi' DEğerler Eğitimi kapsamında okulumuzda ayın değeri 'Yardımlaşma' olarak belirlendi. Sınıflarımızda oluşturulan sadaka kutuları ihtiyaç sahipleri için dolduruldu ve en kısa zamanda teslim edildi.

Nis

'Eğitim Kenti Karabük Projesi' kapsamında 'Kültürel , Sanatsal, Sportif ve Sosyal Faaliyetler' kapsamında okulumuzda mangala turnuvası düzenlenmiştir. Sınıf içinde yapılan turnuvaların ardından sınıflarında dereceye giren öğrencilerimiz kıyasıya mücadele etmişlerdir. Turnuvada dereceye giren öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir.

Mrt

4-B SINIFI ÖĞRETMEN VE VELİLERİNİN KATKILARIYLA HER YIL DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMI BU YILDA DÜZENLENDİ.  İFTARDA EMEĞİ GEÇEN VE KATILANLARA TEŞEKKÜR EDRİZ.

Mrt

ANSINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 21-26 MART ORMAN HAFTASI' NI YAPMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİK İLE KUTLADILAR.

Mrt

Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmaktadır. Bu kapsamda okulumuz anasınıfı öğrencileri yaptıkları etkinlik ile yaşlılar haftasını kutladılar.

Mrt

OKULUMUZ 4-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ KÜP'ÜN AÇILIMINI MODELLEYEREK KENAR VE AYRITLARINI TANIDILAR.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI OKULUMUZ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI  PROGRAM İLE KUTLANILDI. BU VESİLE İLE ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü, SİLAH ARKADAŞLARINI, ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA YAD EDİYORUZ. RUHLARINIZ ŞAD OLA.

Mrt

3-A sınıfı öğrencileri atık malzemeleri kullanarak saat çalışması yaptılar. Saatlerin okunuşunu yaparak yaşayarak öğrendiler.

Mrt

Okulumuz 2.Sınıfları Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında Akademik Başarıyı artırmaya yönelik 'Sayılarla Öğreniyorum' adlı etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinin ve çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlu olsun.

Mrt

İtiklal Marşı'nın Kabülü'nün 103. yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Karabük çapında yapılan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden Erva Şanlı'ya ve sınıflarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Okul Müdürümüz Zekai ACAR taktimetti.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri balon taşıma etkinliği ile eğlenceli vakit geçirerek spor yaptılar.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzda 2-C sınıf öğretmenimizin nezaretinde halk oyunları çalışmaları yapılmaya devam ediyor.